Privatumo politika

  • UAB "Enzas" privatumo politika
    Mums rūpi Jūsų privatumas ir asmeninių duomenų saugumas, todėl norime detaliai paaiškinti, kaip renkame ir kokiais tikslais naudojame Jūsų duomenis. Užtikriname sąžiningą ir skaidrų Jūsų asmens duomenų tvarkymą.

    Jūsų asmens duomenų valdytojas yra UAB "Enzas", įmonės kodas 303005607, buveinės adresas Akropolis, Ozo g. 25, Vilnius, el. paštas: akropolis@pyramid.lt, tel. nr. +37068044410, duomenys tvarkomi pagal Europos Sąjungos Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą Nr. 2016/679.

    Šioje privatumo politikoje rasite:

    • Kaip gauname Jūsų asmens duomenis
    • Kokius Jūsų asmens duomenis renkame ir kokiu tikslu juos naudojame
    • Kokioms trečiosioms šalims yra perduodami Jūsų asmens duomenys
    • Kiek laiko yra saugomi Jūsų asmens duomenys
    • Kokiu būdu galite koreguoti savo asmens duomenis
    • Informacija apie rinkodaros pranešimus
    • Jūsų teisės dėl asmens duomenų tvarkymo
    • Kas yra slapukai ir kodėl juos naudojame
    • Privatumo politikos pakeitimai
    • Kita informacija apie asmens duomenų naudojimą
    • Susisiekite su mumis


    Kaip gauname Jūsų asmens duomenis

    Jūsų asmens duomenis gauname tiesiogiai iš Jūsų šiais būdais:

    Kai atliekate užsakymą www.Pyramid.lt el. parduotuvėje
    Kai apsiperkate mažmeninėse UAB Enzas parduotuvėse Pyramid
    Kai registruojatės www.Pyramid.lt el. parduotuvėje
    Kai paskambinate mums telefonu, kreipiatės el.paštu ar per chat pokalbių sistemą.
    Kai perkate prekes išsimokėtinai sudarydami lizingo sutartį
    Kai naršote www.pyramid.lt el. parduotuvėje
    Kai apsilankote mažmeninėse UAB Enzas parduotuvėse Pyramid
    Kai pateikiate (ar kiti pateikia) ne pirkėjo, o kito asmens duomenis, kuris atsiima prekes
    Kai atliekate apmokėjimus elektroniniu būdu
    Kai pamėgstate mūsų paskyrą Facebook puslapyje
    Kai pakomentuojate ar pasidalinate įrašu mūsų paskyroje Facebook puslapyje

    Kokius Jūsų asmens duomenis renkame ir kokiu tikslu juos naudojame

    Jūsų vardą, pavardę ir kontaktinius duomenis:
    Dėl prekių išsiuntimo/atsiėmimo
    Dėl užsakymo proceso vykdymo ar galimų pakeitimų
    Dėl sąskaitos-faktūros užpildymo
    Dėl garantinio dokumento užpildymo
    Dėl informavimo apie garantinio/negarantinio remonto situaciją
    Dėl galimybės patikrinti lizingo galimybę Jūsų pageidavimu;
    Dėl lizingo sutarties sudarymo
    Dėl galimybės Jums apmokėti už užsakymą per el. bankininkystę
    Dėl Jūsų identifikavimo suvedant užsakymą telefonu
    Dėl informacinių SMS žinučių ar el. laiškų siuntimo, kas susiję su Jūsų užsakymo vykdymu ar prašymu įvertinti paslaugų kokybę
    Dėl galimybės greičiau suvesti naują užsakymą mažiau gaištant Jūsų ir mūsų laiko
    Dėl galimybės susisiekti su Jumis mūsų paskyroje Facebook puslapyje kai į mus kreipiatės ar dėl rinkodaros akcijų (jei dalyvaujate mūsų organizuojamuose konkursuose)
    Jūsų asmens kodą, asmens dokumento nr., pajamas per mėnesį, finansinius įsipareigojimus ir kiek laiko dirbate:
    Dėl galimybės su konsultanto pagalba sudaryti lizingo sutartį Jūsų užsakymui
    Jūsų mokėjimo informaciją:
    Dėl pinigų priėmimo ar grąžinimo už Jūsų atliktą užsakymą
    Dėl sukčiavimo prevencijos siekiant apsaugoti tiek Jus, tiek mus
    Jūsų pirkimo ir elgsenos mūsų el. parduotuvėje istoriją:
    Dėl iškylančių klausimų su jau atliktu užsakymu
    Dėl galimybės greičiau pasiūlyti specialiai Jums tinkamas prekes atsižvelgiant į ankstesnius užsakymus
    Dėl pinigų grąžinimo
    Dėl statistikos ir galimybės analizuoti taip gerinant paslaugų kokybę bei parenkant geriausius pasiūlymus
    Siekdami atrinkti tik Jums aktualius pasiūlymus ir juos pateikti el.paštu ar per SMS žinutes (tai darytume tik gavę Jūsų sutikimą)
    Jūsų kreipimosi į mus istoriją tiek el.paštu, tiek telefonu, tiek per chat ar Facebook sistemas:
    Dėl galimybės iškilus klausimams atsekti bendravimą ir suteikti profesionalią konsultaciją
    Siekdami gerinti paslaugų kokybę
    Informaciją apie Jūsų naudojamą įrenginį ir IP adresą:
    Dėl mūsų el. parduotuvės tobulinimo numatant tinkamiausias parinktis naršyti
    Siekdami apsaugoti savo interneto svetainę
    Vaizdo medžiagą Jums lankantis mūsų mažmeninėse parduotuvėse:
    Siekdami užtikrinti Jūsų bei mūsų darbuotojų saugumą taip pat apsisaugoti nuo prekių vagysčių mažmeninėse prekių parduotuvėse mes esame įrengę stebėjimo kameras. Jums lankantis mūsų parduotuvėse esate filmuojami. Vaizdo įrašus peržiūrime incidentų, vagysčių ar kitų nusikalstamų veikų atveju siekiant apginti savo nukentėjusių asmenų teisėtus interesus.

    Kokioms trečiosioms šalims yra perduodami Jūsų asmens duomenys

    Jūsų duomenis gerbiame ir juos perduodame tik esant būtinybei ir tik patikimiems partneriams, su kuriais turime sutartis. Kalbame apie:
    Kurjerių kompanijas, kurioms privalome perduoti informaciją norėdami, jog prekės Jus pasiektų
    Mokėjimo institucijoms, kuomet apmokate el.bankininkyste arba išsimokėtinai
    Garantinio aptarnavimo paslaugas teikiančioms įmonėms
    UAB Paysera kompanijai, kurios platformoje siunčiami SMS pranešimai apie Jūsų užsakymo statusą.

    Kiek laiko yra saugomi Jūsų asmens duomenys

    Deja, negalime tiksliai nurodyti, kiek konkrečiai laiko saugosime Jūsų asmens duomenis. Jie yra saugomi tiek laiko, kiek yra būtina prekių įsigijimo sutarčiai įvykdyti, bet ne trumpiau nei tą mus įpareigoja daryti mūsų veiklą reglamentuojančios teisinės prievolės.

    Kokiu būdu galite koreguoti savo asmens duomenis
    Jei esate prisiregistravę mūsų el. parduotuvėje, Jūs visada galite keisti savo kontaktinius duomenis. Prisijunkite prie savo paskyros, skiltyje „Pristatymo adresai“ ir „Mano duomenys“ paspaudę galėsite pakoreguoti duomenis.
    Jei vis dėlto nepavyksta pakoreguoti duomenų, visuomet galite kreiptis į mus šiais būdais:

    El. paštu akropolis@pyramid.lt
    Telefonu 868044410
    Atvykę į mūsų parduotuvę Vilniuje.

    Informacija apie rinkodaros pranešimus

    Gavę Jūsų leidimą, el.paštu ar SMS žinutėmis Jums siųsime individualizuotus pranešimus apie vykdomas akcijas ar specialius gerus pasiūlymus būtent Jums. Jei vis dėl to pranešimų gauti nebenorėsite, jų visada galite atsisakyti šiais būdais:
    Bet kuriame el.laiške paspaudę prenumeratos atsisakymo nuorodą
    Susisiekę su mumis el.paštu ar telefonu.

    Jūsų teisės dėl asmens duomenų tvarkymo (pateikiame Jums pagrindinių teisių trumpą aprašymą)

    Jūs turite teisę gauti iš mūsų patvirtinimą ar tvarkome su Jumis susijusius asmens duomenis ir jei taip, kokius duomenis tvarkome.
    Jūs turite teisę redaguoti/patikslinti savo asmens duomenis.
    Jūs turite teisę prašyti, kad ištrintume Jūsų duomenis ir daugiau jų nebetvarkytume. Deja, ne visais atvejais galėsime tai padaryti. Duomenų ištrinti negalėsime jeigu nustatysime, kad Jūsų duomenys yra būtini norint pasiekti tikslus, dėl kurių jie buvo surinkti. Taip pat negalėsime ištrinti jei tvarkyti Jūsų asmens duomenis mus įpareigoja taikomi Europos sąjungos ir nacionaliniai teisės aktai.
    Jūs turite teisę prašyti apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą tais atvejais, kada manote, jog duomenys yra netikslūs, taip pat jei manote, jog duomenys tvarkomi neteisėtai. Tokiu atveju mes nebeatliksime jokių veiksmų išskyrus duomenų saugojimą.
    Jūs turite teisę į duomenų perkeliamumą (įsigaliojo nuo 2018-05-25). Tai reiškia, kad pateikus mums prašymą, galite gauti Jūsų pateiktus asmens duomenis susistemintu, paprastai naudojamu formatu. Esant techninėms galimybėms ir Jums prašant tokie Jūsų duomenys gali būti persiunčiami tiesiogiai kitam Jūsų nurodytam asmeniui.
    Jūs turite teisę nesutikti, kad Jūsų duomenys būtų tvarkomi rinkodaros tikslais ar dėl statistikos.
    Jei manote, kad tvarkydami Jūsų asmens duomenis pažeidžiame duomenų apsaugos teisės aktus, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, kurios buveinės adresas A. Juozapavičiaus g. 6, LT-09310 Vilnius, www.ada.lt.

    Kas yra slapukai ir kodėl juos naudojame

    Slapukai – tai nedideli tekstiniai failai, kuriuos galima naudoti svetainėse siekiant pagerinti naudotojo patirtį.
    Naršydami www.Pyramid.lt el. parduotuvėje Jūs sutinkate, jog naudojame slapukus, kurie užtikrina sklandų naršymą. Pagal įstatymą slapukus galime saugoti jūsų įrenginyje tik tuo atveju, jei jie būtini šios svetainės veikimui.
    Šioje svetainėje naudojami funkciniai ir analitiniai slapukai.
    Funkciniai - jų pagalba galite sklandžiai naršyti mūsų svetainėje ir naudotis jos funkcijomis
    Analitiniai (statistiniai) - jų pagalba galime įvertinti ir išanalizuoti, kaip klientai naudojasi svetaine, kad galėtume pagerinti jos veikimą ir apsipirkimo patirtį.

    Privatumo politikos pakeitimai

    Mes turime teisę esant poreikiui daryti šios politikos pakeitimus/patikslinimus. Jie įsigalioja paskelbus atnaujintą šios privatumo politikos versiją el. parduotuvėje www.Pyramid.lt. Patalpinę atnaujintą versiją, pakeisime puslapio apačioje nurodytą atnaujinimo datą. Tolesnis interneto svetainės naudojimas po tokių pakeitimų reiškia, kad su jais sutinkate.

    Kita informacija apie asmens duomenų naudojimą

    Vaiko duomenys. Jei turėsime pagrįstų abejonių, kad tvarkome duomenis asmenų, kurie yra jaunesnio amžiaus nei 16 metų, mes pašalinsime šių asmenų duomenis iš duomenų bazių.

    Susisiekite su mumis
    Mes gerbiame Jūsų privatumą ir užtikriname, kad Jūsų duomenis renkame ir tvarkome tik teisėtais pagrindais. Vis dėlto, jei iškyla kokių neaiškumų dėl šio pranešimo, norite pasinaudoti savo teisėmis ar manote, kad galėtume dirbti geriau, kviečiame drąsiai kreiptis į mus – visada stengsimės maksimaliai patenkinti Jūsų poreikius.

    Su mumis galite susisiekti:
    Telefonu 868044410
    El. paštu akropolis@pyramid.lt
    Atvykę į mūsų parduotuvę Vilniuje.